COMPANIE

Flexographic Romania este fondata in 2001 si suntem specializaA?i Ai??n tiparirea de etichete, ambalaje flexibile si pungi destinate industriei alimentare.

La inceputul activitatii noastre, in anul 2001, am achizitionat prima masina de tipar flexo cu cerneala UV din tara, complet computerizata, ridicand standardul tiparului flexo din Romania la un nivel nemaintalnit pana in acel moment pe piata. Ai??Dorind sa fim in permanenta in topul calitatii de pe piata de ambalaje din tara noastra, in anul 2013 cu o investitie de aprox 3 milioane de EUR, am achizitionat o noua masina de tipar offset, fiind si de aceasta data primii din tara Ai??ce utilizeaza aceasta tehnologie in piata ambalajelor flexibile. Astfel, Flexographic Romania, datorita tiparului cu o rezolutie de pana la 240linii/inch, Ai??intra intr-o competitie directa cu tiparul roto, oferind insa cateva plusuri extrem de importante pentru clientii nostri:

  • Costurile de pregatire ale lucrarilor sunt cu mult sub costurile de pregatire intalnite in cazul rotogavurii, ajungand pana la numai 10% din valoarea acelora.
  • levitra brand for sale.

  • Nu exista cantitate minima de tipar, putand onora si comenzi mici de numai 50-100kg.
  • Rapiditate a executiei lucrarilor, putand livra lucrarile in numai 2-3 zile de la plasarea comenzii.

Avand o vasta experienta in domeniu, va putem consilia si putem gasi impreuna cele mai bune solutii in alegerea materialelor optime pentru produsele dumneavoastra, putand reduce astfel substantial costurile planificate fara a afecta in vreun fel calitatea.

Scopul nostru, esteAi?? sa gasim balanta perfecta intre specificatiile materiei prime,Ai?? costuri si cerintele produsului finit. Pare simplu, dar nu este. Acesta este motivul pentru care va oferim intregul nostru suport. In concurenta acerba din piata de astazi, orice greseala poate fi fatala. Cu noi aveti siguranta ca nu veti gresi.