Hartie, Aluminiu, Autocolant

Hartie

Hartia este kraft sau cretata ,simpla sau innobilata cu polietilena, dar si multistrat.

 1. Hartie cu polietilena

  Greutate: 80gr/m2

  Utilizare:Ai??folositaAi?? pentru ambalarea untului,condimentelor etc

 2. Hartie cu aluminiu si polietilena

  Greutate: 99-120gr/m2

  Utilizare:Ai??folositaAi?? pentru ambalaje de condimente

 3. Al+PE+H+PE

  Greutate: 99-120gr

  Utilizare:Ai??folosita pentru ambalarea margarinei, untului etc

Aluminiu

Aluminiul are o structura ce reprezinta o retea ordonata de atomi cu o densitate foarte mare, in asa mod incat nici un gaz in afara de hidrogen sa nu se poata strecura prin ea. Aceasta proprietate a aluminiului a determinat folosirea lui pe parcursul a mai multor ani pentru ambalarea produselor usor alterabile. Aluminiul poate fi compatibil cu orice produse alimentare si in acelasi timp este absolut netoxic, nu confera produselor alimentareAi?? vreaun miros sau gust strain, este permeabil la apa si celelalte lichide, nu absoarbe grasimile.

 1. Aluminiu

  Descriere: Aluminiul care este folosit la fabricarea ambalajelor flexibile, reprezinta un material combinat, format din aluminiu cu polietilena si hartie sau pet-aluminiu si polietilena rezistenta la grasimi.

  Grosime:Ai??6.5my, 7my, 8my, 9my

  Utilizare:Ai??este folosit la ambalarea untului, margarinei, drojdiilorAi??etc

Autocolant

Autocolantul este impartit in doua categorii in functie de tipul produsului ce urmeaza a fi ambalat. Astfel autocolantul poate fi folositAi??Ai??pentru ambalajele din industria alimentara, chimica,Ai??farmaceutica, industria cosmeticelor.

 1. Autocolant hartie
  Descriere:Ai??hartie semilucioasa cu adeziv permanent Rubber based pe suport de hartie siliconizataGreutate:Ai??80g/m2Grosime:Ai??80my
 2. Autocolant plastic
  Descriere:Ai??film coextrudat white gloss cu adeziv permanent Rubber based pe suport de hartie siliconizataGrosime:Ai??60my