Politica de confidentialitate

Notificare privind protectia datelor
FLEXO GRAPHIC SRL (denumită în continuare „FLEXO GRAPHIC” sau „Noi” sau „nouă”) apreciază vizita dumneavoastră pe paginile noastre de internet si pe aplicatiile mobile (denumite împreună si „Oferte online”) si interesul fată de compania si produsele noastre.

FLEXO GRAPHIC vă respectă intimitatea
Protectia vietii private pe parcursul prelucrării datelor cu caracter personal, precum si securitatea tuturor datelor de afaceri reprezintă o preocupare importantă pentru noi. Păstrăm confidentialitatea datelor cu caracter personal colectate în timpul vizitei dumneavoastră pe Ofertele online si le procesăm doar în conformitate cu reglementările legale.
Controlorul
FLEXO GRAPHIC este controlorul responsabil pentru procesarea datelor dumneavoastră; exceptiile sunt subliniate în prezenta notificare privind protectia datelor.
Datele noastre de contact sunt următoarele:
FLEXO GRAPHIC SRL
Filipestii de Padure, Str. Principala, nr. 941
CUI: RO14447492; Reg. Comertului: J29/152/2002

Colectarea, prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal
Categorii de date prelucrate
Sunt prelucrate următoarele categorii de date:
Date de comunicare (de exemplu, nume, telefon, e-mail, adresă, adresă IP)
Date contractuale principale (de exemplu, relatii contractuale, dobânzi contractuale sau legate de produse)
Istoricul clientului
Contabilitate contract si date de plată
Date despre planificare si reglementare
Datele tranzactiei
Furnizarea de informatii (de la terti, de exemplu, institutii de creditare sau din registre publice)

Principii
Datele cu caracter personal reprezintă toate informatiile referitoare la o persoană identificată sau identificabilă si includ, de exemplu, nume, adrese, numere de telefon, adrese de e-mail, date principale contractuale, contabilitatea contractului si date de plată, acestea fiind o expresie a identitătii unei persoane.
Colectăm, prelucrăm si utilizăm datele cu caracter personal (inclusiv adresele de IP) doar atunci când există o bază legală pentru aceasta sau v-ati dat acordul pentru prelucrarea sau utilizarea datelor cu caracter personal referitor la această chestiune, de exemplu, prin intermediul înregistrării.

Obiectivele prelucrării datelor si bazele legale
Noi si furnizorii de servicii angajati de noi prelucrăm datele cu caracter personal în următoarele scopuri:
Furnizarea acestor Oferte online (Bază legală: interes justificat din partea noastră pentru marketing direct, în măsura în care acest lucru are loc în conformitate cu legislatia privind protectia datelor si legea concurentei).
Determinarea perturbărilor/deranjamentelor si din motive de securitate. (Baze legale: îndeplinirea obligatiilor legale în vederea asigurării securitătii datelor si interesul justificat fată de solutionarea perturbărilor/deranjamentelor si securitatea ofertelor noastre).
Autopromovarea si promovarea de către ceilalti, precum si cercetare de piată si realizarea analizei în domeniul de aplicare permis legal (Baze legale: interes justificat din partea noastră pentru marketing direct, în măsura în care acest lucru are loc în conformitate cu legislatia privind protectia datelor si legea concurentei).
Sondaje pentru clienti sau despre produse efectuate prin postă (Baze legale: interesul nostru justificat fată de îmbunătătirea produselor / serviciilor). Notă: În cazul în care însărcinăm un institut de cercetare de piată să desfăsoare sondaje, acest institut va actiona doar în baza sarcinii primite si va respecta directivele noastre.
Trimiterea unui e-mail sau newsletter SMS/MMS, cu acordul destinatarului. (Bază legală: acordul).
Asigurarea si revendicarea drepturilor noastre. (Bază legală: interes justificat din partea noastră fată de asigurarea si revendicarea drepturilor noastre).
Fisiere jurnal
De fiecare dată când utilizati internetul, browserul dumneavoastră transmite anumite informatii pe care le stocăm în asa-numitele fisiere jurnal.
Salvăm fisierele jurnal doar pe o perioadă scurtă, pentru a determina perturbările si din motive de securitate (de exemplu, pentru a clarifica tentativele de atac) si apoi le stergem. Fisierele jurnal ce trebuie gestionate ca dovezi sunt excluse de la regula stergerii până la solutionarea completă a incidentului respectiv si pot fi transmite, în functie de fiecare caz, autoritătilor de investigatii.
Fisierele jurnal sunt utilizate si în scopuri de analiză (cu sau fără adresa IP completă). Vezi modulul Analiză web.
În fisierele jurnal sunt salvate în special următoarele informatii:
Adresa IP (adresă protocol internet) a terminalului care este utilizat pentru accesarea Ofertelor online;
Adresa de internet a site-ului web de pe care a fost accesată Oferta online (asa-numitul URL de origine sau URL de directionare);
Denumirea furnizorului serviciului utilizat pentru accesarea Ofertei online;
Denumirea fisierelor sau informatiilor accesate;
Data si ora, precum si durata de recuperare;
Cantitatea de date transferate;
Sistem de operare si informatii despre browserul de internet utilizat, inclusiv add-on-uri instalate (de exemplu, Flash Player);
Cod stare http (de exemplu, „Solicitarea a reusit” sau „Fisierul nu a fost găsit”).

Copii
Această Ofertă online nu vizează copiii sub 16 ani.

Transferul de date
Transferul de date către alti controlori
Datele cu caracter personal sunt transmise către alti controlori în principal doar când este necesar pentru executarea unui contract, în cazul în care noi sau terta parte are un interes legitim fată de transfer sau dacă v-ati dat acordul. Detalii despre bazele legale pot fi găsite în sectiunea Obiectivele procesării si bazele legale (articolul 4.3). Atunci când datele sunt transferate unor terte părti în baza unui interes justificat, acest lucru este explicat în prezenta notificare privind protectia datelor.
În plus, datele pot fi transferate către alti controlori când suntem obligati să facem acest lucru conform reglementărilor legale sau ordinelor administrative sau juridice aplicabile.

Furnizorii de servicii (generale)
Am angajat furnizori externi de servicii pentru sarcini precum servicii de vânzări si marketing, gestionarea contractelor, a plătilor, programare, găzduire de date si linii de asistentă. Am ales cu grijă acesti furnizori de servicii si îi evaluăm periodic, în special în ceea ce priveste gestionarea si protectia eficientă a datelor salvate. Toti furnizorii de servicii sunt obligati să asigure confidentialitatea si să respecte prevederile legale.

Transferul către destinatari din afara SEE
De asemenea, putem transfera date cu caracter personal către destinatari aflati în afara SEE, în asa-numitele tări terte. În astfel de cazuri, înainte de transfer ne asigurăm că destinatarul datelor asigură un nivel adecvat de protectie a datelor (de exemplu, ca urmare a unei decizii privind caracterul adecvat a Comisiei Europene privind respectiva tară sau a acordului cu destinatarul bazat pe asa-numitele clauze model UE) sau că v-ati dat acordul pentru transfer.
Aveti dreptul să primiti o prezentare generală a destinatarilor din terte tări si o copie a prevederilor specifice agreate ce asigură un nivel adecvat de protectie a datelor. Folositi în acest sens declaratiile de la sectiunea Contact.
Durata stocării, perioade de retentie
În principal, vă stocăm datele atât cât este necesar pentru a furniza Ofertele noastre online si serviciile asociate atât timp cât avem un interes justificat în stocarea acestora (de exemplu, este posibil să avem în continuare un interes justificat în marketingul prin postă la executarea unui contract). În toate celelalte cazuri vă stergem datele cu caracter personal, cu exceptia celor pe care trebuie să le stocăm pentru îndeplinirea obligatiilor legale (de exemplu, suntem obligati să punem la dispozitie documente precum contracte si facturi pe o anumită perioadă de timp, ca urmare a perioadelor de retentie conform codului fiscal si comercial).

Utilizarea cookie-urilor
Date generale
Cookie-urile sunt fisiere text mici salvate pe computerul dumneavoastră atunci când vizitati o Ofertă online. Dacă accesati această Ofertă online altă dată, browserul dumneavoastră transmite continutul cookie-urilor către ofertantul respectiv si permite astfel reidentificarea terminalului. Citirea cookie-urilor ne permite să ne configurăm în mod optim Ofertele online pentru dumneavoastră si vă facilitează utilizarea acestora.

Dezactivarea si stergerea cookie-urilor
Când vizitati paginile noastre de internet veti fi întrebat într-o fereastră popup dacă sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor de pe pagina noastră sau doriti să le dezactivati din setări.
Dacă decideti să blocati cookie-urile, browserul dumneavoastră are o optiune de blocare. Acest cookie are exclusiv rolul de a aloca obiectia dumneavoastră. Dezactivarea cookie-urilor poate dezactiva functii individuale ale paginilor noastre de internet. Retineti că, din motive tehnice, un cookie de blocare poate fi setat doar pentru browserul care a fost utilizat pentru setarea acestuia. Dacă stergeti cookie-urile sau folositi un alt browser sau un alt terminal trebuie să le blocati din nou.
Preferintele nu se aplică în cazul cookie-urilor care sunt setate în timpul vizitelor dumneavoastră pe paginile de internet ale tertilor de către alti furnizori.
Browserul dumneavoastră vă permite în orice moment stergerea tuturor cookie-urilor. Pentru aceasta, consultati functiile de asistentă ale browserului dumneavoastră. Totusi, acest lucru poate cauza indisponibilizarea unor functii individuale.
În plus, puteti gestiona si dezactiva cookie-urile tertilor pe următoarea pagină web:
http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices.
Întrucât nu operăm acest site web, nu suntem responsabili si nu putem influenta continutul si disponibilitatea.

Prezentarea generală a cookie-urilor folosite de noi
În această sectiune puteti găsi o prezentare generală a cookie-urilor folosite de noi.

Cookie-uri absolut necesare
Anumite cookie-uri sunt necesare pentru a putea furniza în sigurantă Ofertele noastre online. Această categorie include, de exemplu:
Cookie-uri care identifică sau autentifică utilizatorii nostri;
Cookie-uri care salvează temporar anumite informatii introduse de utilizator;
Cookie-uri care stochează anumite preferinte ale utilizatorului (de exemplu, căutări sau setări de limbă);
Cookie-uri care stochează datele pentru a asigura redarea neobstructionată de continut video sau audio.

Cookie-uri analitice
Folosim cookie-urile analitice pentru a înregistra comportamentul de utilizare (de exemplu, bannere publicitare accesate, căutări efectuate) al utilizatorilor nostri si a îl evalua din punct de vedere statistic.

Cookie-uri de publicitate
Folosim, de asemenea, cookie-uri în scopuri publicitare. Profilele de comportament de utilizare create cu ajutorul unor astfel de cookie-uri (de exemplu, bannere publicitare accesate, subpagini vizitate, căutări efectuate) sunt utilizate de noi pentru a vă afisa reclame sau oferte personalizate conform intereselor dumneavoastră („publicitate bazată pe interese”).

Analiză web
Avem nevoie de informatii statistice despre utilizarea Ofertelor noastre online pentru a le concepe astfel încât să fie mai usor de utilizat, pentru a efectua măsurători de anvergură si cercetare de piată.
În acest sens, folosim instrumentele de analiză web descrise în această sectiune.
Profilurile de utilizare create de aceste instrumente folosind cookie-urile analitice sau analizând fisierele jurnal nu contin date cu caracter personal. Instrumentele fie nu utilizează deloc adresele IP, fie le restrâng imediat la colectarea datelor.
Instrumentele oferă date prelucrate doar pentru procesatorii ce se supun directivelor noastre si nu în scopuri proprii.
Mai jos puteti găsi informatii despre ce oferă fiecare instrument si cum puteti refuza colectarea si prelucrarea datelor prin respectivul instrument.
Retineti că în ceea ce priveste instrumentele care folosesc cookie-uri de blocare, functia de blocare afectează un dispozitiv sau un browser si este astfel valabilă pentru terminalul sau browserul utilizat la momentul respectiv. În cazul în care folositi mai multe terminale sau browsere, trebuie să efectuati blocarea pe fiecare dispozitiv si fiecare browser.
În rest, puteti evita în general formarea de profiluri de utilizare dezactivând utilizarea cookie-urilor; pentru aceasta, consultati sectiunea Dezactivarea si stergerea cookie-urilor.

Google Analytics
Google Analytics este furnizat de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”). Folosim Google Analytics cu functia suplimentară oferită de Google pentru anonimizarea adreselor IP. În acest timp, Google prescurtează deja IP-urile în interiorul UE în majoritatea cazurilor, dar face acest lucru doar în cazuri exceptionale în Statele Unite, iar în ambele regiuni salvează doar forma scurtă a adreselor IP.
Puteti refuza colectarea sau prelucrarea datelor dumneavoastră folosind următorul link pentru a descărca si instala un plugin în browser: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Link-uri externe

Ofertele noastre online pot include link-uri către pagini de internet ale tertilor – furnizori care nu sunt asociati cu noi. După ce accesati link-ul, nu avem nicio influentă asupra colectării, prelucrării si utilizării datelor cu caracter personal transmise prin accesarea link-ului către partea tertă (precum adresa IP sau URL-ul site-ului unde se află link-ul), întrucât nu putem, bineînteles, monitoriza comportamentul tertilor. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru prelucrarea unor astfel de date cu caracter personal de către terti.

Securitate
Angajatii nostri si companiile care furnizează servicii în numele nostru au obligatia asigurării confidentialitătii si respectării legislatiei aplicabile privind protectia datelor.
Luăm toate măsurile tehnice si organizatorice necesare pentru asigurarea unui nivel de securitate adecvat si protejarea datelor dumneavoastră administrate de noi, în special împotriva riscurilor de distrugere, manipulare, pierdere, modificare ilegală sau neintentionată sau divulgare sau acces neautorizat/ă. Măsurile de securitate sunt îmbunătătite constant, în linie cu progresul tehnologic.

Drepturile utilizatorilor
Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră, vă rugăm să folositi detaliile furnizate în sectiunea Contact. În acest caz, asigurati-că că există posibilitatea identificării clare a persoanei.
Dreptul la informare si acces:
Aveti dreptul de a obtine confirmarea noastră privind prelucrarea sau neprelucrarea datelor cu caracter personal si, dacă da, accesul la aceste date.
Dreptul la corectare si stergere:
Aveti dreptul la rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal incorecte, fără întârziere nejustificată. Având în vedere scopul prelucrării, aveti dreptul la completarea datelor cu caracter personal incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
Acest lucru nu este valabil pentru datele necesare pentru facturare si contabilitate sau care sunt supuse perioadei legale de retentie. Dacă accesul la astfel de date nu este necesar, prelucrarea acestora este restrictionată (vezi mai jos).
Restrictionarea prelucrării:
Aveti dreptul de a solicita – cu conditia să fie îndeplinite cerintele legale – restrictionarea prelucrării datelor dumneavoastră.
Refuzarea prelucrării datelor:
Aveti dreptul de refuza în orice moment prelucrarea datelor de către noi. Nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, decât dacă dovedim respectarea cerintelor legale de a furniza motive demonstrabile pentru continuarea prelucrării, dincolo de interesele, drepturile si libertătile dumneavoastră sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea actiunilor în justitie.
Refuzarea marketingului direct:
În plus, puteti refuza în orice moment prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct. Vă rugăm să aveti în vedere faptul că, din motive organizationale, este posibil să existe o suprapunere între refuzul dumneavoastră si utilizarea datelor respective în vederea desfăsurării campaniei aflate deja în curs.
Refuzul prelucrării datelor pe baza legală a „interesului justificat”:
În plus, aveti dreptul de a refuza în orice moment prelucrarea datelor cu caracter personal, cu conditia să fie aplicabilă baza legală a interesului justificat. În acest caz, vom înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, cu exceptia cazului în care putem demonstra motive legitime convingătoare, conform cerintelor legale, pentru prelucrare, care prevalează asupra drepturilor dumneavoastră.
Retragerea acordului:
Dacă v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor, aveti dreptul de a vă retrage acordul, cu efect imediat. Legalitatea prelucrării datelor înainte de revocarea acordului rămâne nemodificată.
Portabilitatea datelor:
Aveti dreptul de a primi datele pe care ni le-ati furnizat într-un format comun, structurat, ce poate fi citit de un software – dacă este posibil din punct de vedere tehnic – pentru solicitarea transferului datelor respective către un tert.
Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere:
Aveti dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Puteti apela la autoritatea de supraveghere cu competentă la domiciliul dumneavoastră sau în tara dumneavoastră sau la autoritatea de supraveghere responsabilă în cazul nostru. Vezi mai jos:
Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30
Sector 1, cod postal 010336
Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212
Fax: +40.318.059.220
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Web: www.dataprotection.ro

Modificări la Notificarea privind protectia datelor
Ne rezervăm dreptul de modificare a măsurilor noastre de securitate si protectia datelor, dacă acest lucru este necesar ca urmare a progresului tehnic. În astfel de cazuri, vom modifica în mod corespunzător Notificarea privind protectia datelor. Asadar, vă rugăm să urmăriti versiunea actuală a Notificării privind protectia datelor, întrucât pot exista modificări.

Contact
Dacă doriti să ne contactati, ne puteti găsi la adresa prezentată în sectiunea „Controlorul”.
Pentru exercitarea drepturilor si pentru sugestii si plângeri referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum si pentru retragerea acordului, vă recomandăm să contactati comisarul nostru pentru protectia datelor din cadrul companiei la următoarea adresă de e-mail:
dpo@flexographic.ro

Data intrării în vigoare: 25.05.2018 retino ac gel use obat zovirax. .